Søk

Homan + Ølsmaking + AdWords = Sant

Les hvordan restauranten daglig får forespørsler om ølsmaking etter at vi hjalp dem med nettannonsering.

Homan Bistro & Bar er en sjarmerende og hyggelig restaurant i Bogstadveien 1 i Oslo.

I tillegg til å servere deilige retter og godt drikke, har de også samarbeidspartnere i Amundsen Bryggeri & Ølakademiet. Noe som gir utslag i at Homan for eksempel kan arrangere kurs i ølsmaking for små og store grupper i sine lokaler. Dette er et tilbud de har hatt de to siste årene, men pågangen har vært liten. Løsningen for Homan ble å bruke AdWords for å bli blant de mest synlige på ølsmaking i Oslo på Google.

 

 

Daglig leder Jeanette Pedersen ved Homan Bistro & Bar gleder seg over pågangen. Hun kan fortelle at de kun har hatt 8 til 10 grupper i året de to årene de har tilbudt ølsmaking, men at de nå mottar opptil flere telefoner daglig fra personer som er interessert i ølsmaking på Homan. Dette er en direkte følge av at de har blitt synlige i Googles søkeresultater. Er man interessert i ølsmaking er sannsynligheten stor for at man bruker googles søkemotor for å finne steder som tilbyr nettopp dette.

 

Annonsene vi har laget om ølsmaking hos Homan med AdWords fungerer fordi de: 

1. Er geografisk målrettet mot personer som befinner seg i, eller viser interesse for, Oslo

2. Har optimaliserte annonser som er relevante, synlige og attraktive

3. Har en god plassering blant annonsene som vises på førstesiden av Google, med en gjennomsnittlig plassering som nummer 2

4. Lenker til en god og informativ landingsside kun for ølsmaking på Homan som funker godt både på desktop, tablet og mobil

5. Kan utløses av et mangfold av forskjellige relevante søkeord som personer bruker når de leter etter ølsmaking

 

Skål for Homan!

 

Skrevet av: Axel Andersen


Er du nysgjerrig på hvordan vi i TIBE kan hjelpe din bedrift med å bli mer synlig på Google? Send oss en forespørsel i skjemaet under!

Kontaktskjema